Binnenkort geopend: Maza

door admin

Fans van hummus en falafel zijn natuurlijk wel bekend met Maza, de producent van heerlijke mediterrane specialiteiten. Deze producten zijn gewoon verkrijgbaar zijn in de supermarkt natuurlijk, maar Maza heeft grootse plannen. In de Foodhallen in Amsterdam openden zij vorig jaar hun eerste shop waar je kon genieten van allerlei lekkers en wij waren direct fan. En er is goed nieuws want binnenkort opent Maza een tweede shop in Amstelveen!

Maza

De nieuwe vestiging van Maza zal worden geopend in winkelcentrum Stadshart in Amstelveen. De winkel zal openen in het verskwartier van het winkelcentrum, waar ook een viswinkel, bakker en sushirestaurant gevestigd zijn. In de winkel zullen natuurlijk producten als hummus, falafel en salades worden verkocht, maar Maza wil ook graag het assortiment uitbreiden en producten als olijven, wijnen en kookgerei gaan verkopen.

Wanneer de nieuwe vestiging van Maza opent is nog niet bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte! Kijk voor meer informatie eens op de Facebookpagina van Maza.

Bron foto 2: https://www.facebook.com/MasMasMaza

Related Posts

Leave a Comment