John & June’s

door admin

Bij een bezoek aan Den Haag hebben wij veel verschillende hotspots gevonden, waaronder leuke winkels en eettentjes. Omdat koffie absoluut niet kan ontbreken bij een shopdagje, zijn wij ook even neergeploft bij John & June’s in het zeeheldenkwartier, een ontzettend gezellige wijk in Den Haag die je echt niet mag missen als je houdt van leuke en aparte winkeltjes en eetcafĂ©s.

wanderlust-blog.nl/john june's

John & June’s is een gezellig koffiezaakje waar je terecht kunt voor heerlijke warme en koude dranken en natuurlijk ook wat lekkers te eten zoals een broodje, salade, soep of een taartje. Met veel leuke, houten tafeltjes en stoeltjes en fotolijstjes aan de knalgele muur is dit een heerlijke plek om even bij te komen van het winkelen of om even voor je werk aan de slag te gaan. Buiten de zaak hebben ze ook een gezellig klein terras waar het heerlijk vertoeven is op een mooie dag. Een absolute aanrader dus!

John & June’s is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 7:30 tot 18:00 en in het weekend van 9:00 tot 18:00. Je vindt deze hotspot op Tasmanstraat 128 in Den Haag. Voor meer informatie klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment