Smaakmakers Festival

door admin

Smaakmakers Festival is een typisch foodtruck festival in ‘De Wijk’ gelegen in Drenthe. Je vindt hier natuurlijk veel lekker eten, muziek en kinderactiviteiten. Dit belooft een smaakvol weekend te worden!

Tijdens het Smaakmakers Festival zal een weiland volledig worden omgetoverd tot een groot en gezellig openlucht restaurant met mobiele keukens en foodtrucks. Hier komen twintig deelnemers hun producten presenteren en hun verhaal met betrekking tot voedselbeleving vertellen. Hier proef je dus ook heerlijk eten en drinken, zoals Koreaanse taco’s, smoothies, diverse burgers, pizza’s en natuurlijk nog veel meer. Het festival is gratis te bezoeken en er is naast veel lekkers ook een gezellig muziekje en veel animatie voor de kleintjes. Dit is dus een leuk event voor jong en oud en voor vrienden en familie!

smaakmakers-logo
Op zaterdag 26 september en zondag 27 september vindt het Festival plaats en de openingstijden zijn op zaterdag van 13:00 tot 22:00 en op zondag 13:00 tot 20:00. Het event vindt plaats op een groot weiland aan de Julianaweg in De Wijk. Voor meer informatie over het Smaakmakers Festival klik je hier.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/smaakmakersfestival/

Related Posts

Leave a Comment