Lepeltje Lepeltje

door Wanderlust

Het rondreizende culturele foodfestival Lepeltje Lepeltje reist ook dit jaar door Nederland! Dit jaar bezoekt het festival maar liefst 7 steden en het dancefestival Mysteryland. Van mei tot en met eind augustus geniet je tijdens het festival van heerlijke hapjes en drankjes van diverse mobiele keukens, leuke optredens van bands en dj’s, een leuk programma voor kinderen en natuurlijk een gezellige markt.

Dit hele weekend geniet je in het Anne Frank Plantsoen in Eindhoven van een heleboel gezelligheid. De mobiele keukens van onder andere HotMamaHot, Mr. Jerk, It’s a Wrap, Wood Pizza en Waffels op Wielen serveren heerlijke hapjes en drankjes terwijl je geniet van diverse optredens in de meest uiteenlopende muziekstijlen. Lepeltje Lepeltje werkt samen met Winkels op Wielen waardoor je hier ook naar hartenlust kunt shoppen bij diverse leuke kraampjes met unieke, handgemaakt en duurzame producten.

De eerstvolgende editie van Lepeltje Lepeltje vindt dit weekend plaats van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 7 augustus in het Anne Frank Plantsoen in Eindhoven. Het festival is gratis toegankelijk. Voor meer informatie over het festival en de programmering neem je een kijkje op de website van Lepeltje Lepeltje.

Related Posts

Leave a Comment