Outdoor Food Festival Zwolle

door Wanderlust

Ook in het oosten van het land worden gelukkig steeds meer foodfestivals georganiseerd. Eén piepjong festival vindt dit weekend plaats: het Outdoor Food Festival Zwolle. Tijdens dit nieuwe festival kun je heerlijk genieten van hapjes en drankjes bij de aanwezige foodtrucks en shoppen voor diverse streekproducten bij diverse lokale aanbieders.

Het Outdoor Food Festival Zwolle is een kleinschalig festival middenin het centrum van Zwolle. Tijdens deze editie verzamelen zich voor de deur van Pistache verschillende foodtrucks en kramen met streekproducten waar je bijvoorbeeld heerlijke verse asperges, bier of worst kunt kopen. Natuurlijk wordt de gezellige sfeer compleet gemaakt door een optreden van een band of een dj.

Deze nieuwe editie van het Outdoor Food Festival Zwolle vindt plaats op zaterdag 17 september plaats van 12.00 uur tot 18.00 uur op Het Eiland voor de deur van Pistache. Wil je meer weten over dit relatief nieuwe foodfestival bezoek dan de Facebookpagina van het Outdoor Food Festival Zwolle.

Bron foto: https://www.facebook.com/outdoorfoodfestival/

Related Posts

Leave a Comment