Slowlands in the Park

door admin

Dit hele weekend vindt in Eindhoven Slowlands in the Park plaats, een warming up party voor het Slowlands Festival later dit jaar. Op Slowlands in the Park ben je aan het goede adres voor vermaak in alle opzichten. Je kunt hier heerlijk eten, genieten van goede muziek en er is voor jong en oud van alles te beleven.

Ook dit jaar zal in september het Slowlands Festival worden georganiseerd. Slowlands in the Park geeft je alvast een voorproefje hiervan. Van vrijdag tot en met zondag kun je in het Stadswandelpark in Eindhoven genieten van diverse optredens van bands die op Slowlands zullen optreden op het Gigstarter Stage. Gigstarter is een nieuw initiatief dat veelbelovende nieuwe artiesten en dj’s een podium geeft. Voor heerlijke hapjes zijn diverse foodtrucks en pop-up restaurants aanwezig, een gezellig drankje doe je bij de festival brouwerij met biergarten of de aanwezige wijnbar en voor kinderen is er een heel Kids Square ingericht compleet met luchtschommel en draaimolen.

Slowlands in the Park vindt plaats van vrijdag 29 april tot en met zondag 1 mei in het Stadswandelpark in Eindhoven. De toegang is gratis en het event is toegankelijk op vrijdag van 16.00 tot middernacht en op zaterdag en zondag van 13.00 tot middernacht. Het Slowlands Festival zelf zal van 2 tot en met 4 september plaatsvinden op Landgoed Velder, maar dat kondigen wij te zijner tijd zeker aan op Wanderlust. Bezoek voor meer informatie over het event zeker ook de website van Slowlands.

Bron foto: https://www.facebook.com/slowlandsinthepark/

Related Posts

Leave a Comment