Eindhoven Kookt

door admin

Na het grote succes van Amsterdam Kookt heeft de organisatie, Nederland Kookt, besloten het dit jaar grootser aan te pakken. Na de organisatie van onder andere Almere Kookt, Tilburg Kookt en Nijmegen Kookt de afgelopen maanden zijn ook Eindhoven en Utrecht nog podium voor hun eigen foodfestival. Dit weekend geniet heel Eindhoven van diverse culinaire specialiteiten en gezellige live muziek tijdens Eindhoven Kookt.

Het foodprogramma van Eindhoven Kookt ziet er nu al erg veelbelovend uit. Zo geniet je hier van de specialiteiten van onder andere Willy Nacho, Tasty Indian Bites, Pittige Dames, Loetje, Full of Crepe en The Butcher. Daarnaast zorgt Nederland Kookt ook altijd voor een interessant en uitgebreid muzikaal programma en dat is tijdens Eindhoven Kookt ook zeker het geval. Zo kun je hier optredens van bijvoorbeeld de Lucky Fonz III, Typhoon, Van Dik Hout en The Cool Quest bijwonen. Naast al deze culinaire en muzikale belevenissen ben je hier ook aan het juiste adres voor een heleboel entertainment. Zo zijn er op het terrein diverse kermisattracties aanwezig en is er genoeg te doen voor kinderen.

Eindhoven Kookt vindt plaats van vrijdag 26 augustus tot en met zondag 28 augustus op Strijp-S in Eindhoven. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over dit nieuwe festival en de muziek- en foodtruckprogrammering kun je een kijkje nemen op de website van Eindhoven Kookt. Natuurlijk houden we jullie ook op de hoogte van alle andere edities van Nederland Kookt die dit jaar nog zullen plaatsvinden.

Related Posts

Leave a Comment