Nieuw geopend: Balls & Glory

door admin

Sinds kort is Eindhoven een nieuwe hotspot rijker en het is niets minder dan één van de meest populaire hotspots uit België: Balls & Glory. Dit restaurant is al jaren populair bij onze zuiderburen vanwege hun smaakvolle assortiment aan gehaktballen en nu is het de beurt aan ons land om kennis te maken met al het heerlijks dat Balls & Glory te bieden heeft.

Balls & Glory

Bij Balls & Glory worden, naar eigen zeggen, de lekkerste gehakt- en vegetarische ballen geserveerd. De ballen worden met de hand gedraaid en vervolgens in de oven gebakken en worden geroemd om hun heerlijke vulling. De ballen zijn verkrijgbaar van kippenvlees, varkensvlees of vegetarisch, maar daarnaast zijn de ballen verkrijgbaar met bijzondere vullingen zoals onder andere blauwe kaas, asperge en ei, champignon en truffel of tikka masala. Daarnaast serveren ze hier heerlijke huisgemaakte limonades en cocktails, smakelijke brownies en ijsjes en diverse stamppotten en salades voor erbij. Een groot deel van het assortiment kun je in de restaurants ook afhalen om thuis van te genieten.

Balls & Glory

Balls & Glory was al langer in België in Gent, Brussel, Antwerpen en Leuven te vinden en ze hebben een eigen foodtruck die rondreist door het land. Sinds kort vind je Balls & Glory ook in ons land aan de Nieuwstraat 30 in Eindhoven. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.30 uur. Daarnaast heeft het restaurant een eigen kookboek op de markt gebracht zodat fans ook thuis zelf aan het kokkerellen kunnen slaan met de befaamde recepten. Wil je meer weten over deze nieuwe hotspot of het uitgebreide menu bekijken? Breng dan ook eens een bezoek aan de website van Balls & Glory.

Bron foto’s: Balls & Glory

Related Posts

Leave a Comment