The Pool

Nieuw geopend: The Pool Groningen

door Wanderlust

Eerder dit jaar opende The Pool de deuren in voormalig club Trouw aan de Wibautstraat in Amsterdam. Dit spraakmakende restaurant wist direct de harten van de Amsterdammers te veroveren door hun bijzondere menu en fijne zomerse vibe. En nu kan ook Groningen genieten van al het fijne dat The Pool te bieden heeft met de opening van hun nieuwe restaurant in het Noorden van ons land!

The Pool in Groningen opende op zaterdag 23 juli de deuren aan het Boterdiep en biedt, net als het restaurant in Amsterdam, een menu welke geïnspireerd is door de Mediterraanse keuken. De chefs weten de Franse, Italiaanse en Spaanse keuken moeiteloos te combineren met de Noord-Afrikaanse en Balkan keuken. Dit leidt tot verrassende en smaakvolle gerechten die zich uitstekend lenen voor shared dining. Daarnaast heeft het restaurant ook een fijne cocktailbar waar je een gezellig avondje kunt vertoeven.

Je vindt The Pool in Groningen aan het Boterdiep 9. Het restaurant is 7 dagen per week geopend. Natuurlijk kun je ook nog altijd een bezoek brengen aan The Pool in Amsterdam aan de Wibautstraat 131-A. Voor meer informatie over dit fijne restaurant kun je een bezoek brengen aan de website van The Pool.

Direct een reservering plaatsen bij dit restaurant kan natuurlijk ook. Je kunt via Couverts een tafel reserveren bij The Pool in Amsterdam of The Pool in Groningen.

Related Posts

Leave a Comment