The Egg Store

Nieuw geopend: The Egg Store

door admin

Dit jaar is het ‘all-day breakfast’ concept pas echt goed doorgebroken in ons land, mede door hotspots als The Breakfast Club en populaire kookboeken compleet gewijd aan het ontbijt, zoals All-Day Breakfast van Denise Kortlever. Een relatief nieuwe hotspot die compleet aansluit bij deze trend is The Egg Store in Haarlem: dé plek bij uitstek voor een all-day breakfast waarbij alle draait om eieren.

The Egg Store

The Egg Store opende al in februari van dit jaar de deuren, maar helaas hoorden wij pas onlangs van het bestaan van deze ontzettend leuke hotspot. Natuurlijk moeten wij dat delen met jullie dus daarom vandaag een (niet zo) nieuw geopende hotspot in Haarlem die je zeker niet mag missen. Bij The Egg Store draait alles om ei. Of je nu fan bent van een gebakken ei met spek en avocado, een gepocheerd ei op brood, een traditioneel Engels ontbijt met scrambled eggs of een groene salade met een gekookt ei: het staat hier allemaal op het menu en het is de hele dag door te bestellen. Geniet van één van de heerlijke gerechten met een grote kop koffie als je net je bed uit komt rollen of strijk hier ‘s middags neer voor een uitgebreide lunch, het kan allemaal. Ook leuk: The Egg Store sluit om 17.00 uur de deuren en dan verandert het pand in de Roast Chicken Bar waar heerlijke kip op het menu staat.

The Egg Store

Je vindt The Egg Store in Haarlem aan de Turfmarkt 26. Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur voor ontbijt en brunch. Wil je meer weten over deze leuke hotspot? Neem dan zeker ook een kijkje op de Facebookpagina van The Egg Store.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/theeggstore/

Related Posts

Leave a Comment