Koken met Van Boven

Nieuwe afleveringen van Koken met Van Boven

door Wanderlust

Al sinds vorig jaar bekend werd dat chef Yvette van Boven haar eigen kookprogramma, Koken met Van Boven, zou krijgen zaten wij aan de buis gekluisterd. Al jaren zijn wij enorm fan van Yvette en haar Home Made kookboeken en ook haar kookprogramma bleek een enorm succes te zijn. Het was dan ook niet verrassend dat het Koken met Van Boven werd verlengd voor zowel een Kerstspecial als een nieuw seizoen eerder dit jaar en onlangs werd bekend dat binnenkort het derde seizoen van Koken met Van Boven van start zal gaan.

In Koken met Van Boven laat chef en kookboekauteur Yvette van Boven de kijkers kennismaken met haar keukengeheimen, recepten en favoriete adresjes in het land. Ze laat de kijkers kennismaken met de veelzijdigheid van diverse producten, oude en nieuwe kooktechnieken en vooral haar no nonsense benadering in de keuken. Haar kookfilosofie is redelijk recht door zee en de nadruk op duurzaamheid en werken met verse en pure ingrediënten maakt het geheel een bijzonder programma waar je naast enorme trek ook erg veel kennis van opdoet. In dit nieuwe seizoen leer je onder andere hoe je zelf pindakaas maakt, laat ze ons kennismaken met de groente van de toekomst, vist ze naar ansjovis in de Oosterschelde en maakt ze vegetarische pastei.

Het derde seizoen van Koken met van Boven wordt vanaf 19 september om 20.25 uur weer uitgezonden bij de VPRO op NPO2. Wil je meer weten over dit leuke programma, oude afleveringen terugkijken of eens bladeren door de recepten die Yvette van Boven al in eerdere afleveringen heeft gedeeld? Breng dan zeker eens een bezoek aan de website van Koken met Van Boven.

Bron foto: http://yvettevanboven.com/

Related Posts

Leave a Comment