Nieuw geopend: Pop-Up Store Things I Like Things I Love

door admin

Dat de 9 Straatjes in Amsterdam een must visit zijn voor echte shopfanaten zal voor niemand als een verrassing komen, maar de komende maanden is er nog een extra reden om een bezoek te brengen aan deze leuke buurt in Amsterdam. Sinds kort vind je hier namelijk een pop-up store van de ontzettend leuke winkel Things I Like Things I Love.

Things I Like Things I Love is een ontzettend leuke winkel waar je een divers assortiment vindt aan kleding, interieuritems en diverse andere leuke accessoires. Het is natuurlijk al een ontzettend leuke webshop om te bezoeken, maar stiekem vinden we live shoppen en neuzen in de collectie toch altijd wel een tikkeltje fijner. Een selectie van hun collectie is te vinden bij diverse andere winkels, zoals Hard Bitten & the Others in Almere, de diverse vestigingen van Hutspot in Amsterdam en Utrecht en conceptstore TIEN in Tilburg en natuurlijk hebben ze hun eigen winkels aan de Ceintuurbaan en de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Sinds kort hebben ze hier, tijdelijk, hun locatie aan de Gasthuismolensteeg aan toegevoegd. De pop-up store opende in juli de deuren en zal te bezoeken zijn op deze locatie tot en met januari 2017.

Je vindt de pop-up store van Things I Like Things I Love aan de Gasthuismolensteeg 10 in Amsterdam. De winkel is 7 dagen per week geopend. Hun vestigingen aan de Ceintuurbaan 69 en de Jan Evertsenstraat 106 zijn natuurlijk ook gewoon te bezoeken. Voor een compleet overzicht van al hun verkooppunten, hun webshop en meer informatie over deze leuke shop kun je een bezoek brengen aan de website van Things I Like Things I Love.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/thingsilikethingsilove/

Related Posts

Leave a Comment