Binnenkort geopend: Gekaapt

door admin

Amsterdam is een waar walhalla voor fans van conceptstores en één van de favorieten in Amsterdam is toch zeker Gekaapt. Gekaapt noemt zichzelf een travelling store: een rondreizende winkel voor een door jonge ondernemers die bijzondere interieur-, lifestyle- en fashionmerken in de kijker zet. De ondernemers die hun producten hier verkopen staan zelf in de winkel en alhoewel ze een uiteenlopend assortiment hebben kenmerken alle producten zich door stijl en duurzaamheid.

Gekaapt

Gekaapt opende hun conceptstore eerst aan de Jan Evertsenstraat om vervolgens door te reizen naar de Kinkerstraat. Hun meest recente locatie was aan de Bilderdijkstraat. Helaas is deze winkel onlangs gesloten, maar niet gevreesd: de gedreven initiatiefnemers achter Gekaapt zijn al druk aan het klussen in hun nieuwe pand in de Magna Plaza! Als alles volgens planning verloopt zal de nieuwe winkel aankomende zaterdag al openen.

Wij zijn ontzettend benieuwd naar de nieuwe locatie en hoe lang zij hier te bezoeken zullen zijn. Wil je op de hoogte blijven van deze ontzettend leuke rondreizende winkel? Volg dan zeker de Facebookpagina van Gekaapt.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/Gekaapt
Bron foto 2: https://www.facebook.com/Gekaapt

Related Posts

Leave a Comment