Rauwkost

door admin

Op 3 en 4 oktober vindt Rauwkost plaats, een culinair festival waar je gerechten kunt proeven van de Rotterdamse culinaire top. Je beleeft de bekendste Rotterdamse chefs in het echt en ziet ze aan het werk terwijl ze kleine gerechten bereiden in geïmproviseerde keukens middenin het publiek.

Vooraanstaande Rotterdamse chefs zoals Marco Somer (de Harmonie), Hiroaki Yamamoto (Yama Japanese Cuisine) en Marnix Benschop (The Suicide Club) koken de sterren van de hemel tijdens Rauwkost. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit de line-up want tijdens dit festival bewonder je de kunsten van maar liefst 21 chefs! Alhoewel deze culinaire hoogstandjes al reden genoeg zijn om het festival te bezoeken is er nog veel meer te beleven op Rauwkost. Zo is er de mogelijkheid om inspirerende lezingen te volgen en vinden er diverse proeverijen en kookdemonstraties plaats. Op zaterdagavond wordt het festival afgesloten met een gezellige feestavond vanaf 23.00.

Rauwkost vindt plaats in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam op 3 en 4 oktober. Het festival is op zaterdag geopend van 15.00 tot 01.00 en op zondag van 14.00 tot 22.00. Wil je meer weten over dit festival, de line-up of de toegangsprijzen? Neem dan eens een kijkje op de website van Rauwkost.

Bron foto: Jesaja Hizkia

Related Posts

2 Beantwoorden

Leijp 30 september 2015 - 2:44 pm

Nice! Had ik best bij willen zijn, maar wij zijn al bij Amsterdam Eats (http://leijp.nl/amsterdam-eats/). Keuzes, keuzes! ­čśë

Reply
Tessa 30 september 2015 - 3:03 pm

Heel herkenbaar! Wij zouden er ook graag bij willen zijn, maar elk weekend is het toch weer keuzes maken tussen al het leuks dat er gepland staat.

Reply

Leave a Comment