Sonsbeekmarkt

door admin

De Sonsbeekmarkt vindt elke eerste zondag van de maand plaats in het Sonsbeekpark in Arnhem. Je vindt hier diverse producten uit de streek, maar ook wereldse en creatieve producten. Echt een plek waar je gezonde inkopen kan doen, maar waar je ook cadeautjes kan kopen.

wanderlust-blog.nl/sonsbeekmarkt
De SonsbeekMarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, kunt socializen, maar ook inspiratie kunt opdoen. Een fijne plek waar je kunt komen proeven en eten en een boodschap kunt doen.

De volgende editie vindt plaats op zondag 18 december en is te bezoeken van 11.00 uur tot 18.00 uur in het Sonsbeekpark aan de Tellegenlaan 3 in Arnhem. Deze markt staat helemaal in het teken van Kerst. Voor meer informatie klik je hier.

Related Posts

2 Beantwoorden

Linda | One Day Trip 1 oktober 2015 - 11:15 am

Leuk! Ik ga deze week toevallig een weekendje naar Arnhem 🙂

Reply
Tessa 1 oktober 2015 - 11:47 am

Wat leuk! Dan moet je echt even een bezoekje brengen aan de markt!

Reply

Leave a Comment