Noorderparkfestival

door admin

Dit weekend is het weer feest in Amsterdam-Noord want dan vindt het Noorderparkfestival plaats: een gezellig event voor jong en oud met gratis muziek, dans, theater, circus, workshops, spelletjes en heerlijk eten. Het festival viert de diversiteit en veelzijdigheid van stadsdeel Amsterdam-Noord en is natuurlijk een gezellig feest voor iedereen uit Noord, maar iedereen is natuurlijk welkom.

Noorderpark Festival

Ook deze editie is er weer groots uitgepakt en zal het Noorderpark het podium zijn voor een divers muzikaal, cultureel en culinair programma voor jong en oud. Door het park vind je verschillende podia waar zowel lokaal talent als artiesten als Gerson Main zullen optreden. Er wordt gezocht naar nieuw lokaal talent in de zoektocht naar de beste volkszanger van Noord en in de talentenjacht Noord got Talent en er zijn diverse exposities, workshops en optredens te bezoeken. Op het marktplein vind je diverse leuke kramen en fijne foodstands met heerlijke hapjes en drankjes. Kinderen vermaken zich prima op het kinderveld waar circusacts optreden en workshops worden gegeven of het NDSM speelplein.

Noorderpark Festival

Het Noorderparkfestival vindt plaats op zondag 4 september van 11.00 uur tot 20.00 uur in het Noorderpark in Amsterdam-Noord. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over het festival en de programmering kun je een kijkje nemen op de website van Gemeente Amsterdam.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/Noorderparkfestival/

Related Posts

Leave a Comment