Japie's Hof

Japie’s Hof

door Wanderlust

Japie’s Hof is een nieuw festival bij de Amsterdamse Jaap Eden Baan waar je een dag lang kunt genieten van heerlijk eten, goede muziek en kunst. Het festival zal een echt familiefestival zijn met een ontspannen sfeer en activiteiten voor jong en oud. Het festival wil een interessante muziekprogrammering combineren met een luxe, maar toegankelijk, foodprogramma en dat lijkt voor deze allereerste editie zeker geslaagd.

Tijdens Japie’s Hof geniet je natuurlijk van een uitgebreid culinair programma. Van heerlijke hapjes en drankjes bij de aanwezige mobiele keukens van onder andere Enak Sekali, Souldia Café, The Lebanese Sajeria en Madame Cocos tot exclusieve diners door bekende chefs als Richard van Oostenbrugge, Syrco Bakker en Michael Wolf en diverse kookdemonstraties en -workshops. Qua optredens weet het festival ook te verrassen met sterke live acts uit zowel binnen- als buitenland. Wat dacht je bijvoorbeeld van optredens van Nick Mulvey, Joost van Bellen en Gerson Main? Voor de kinderen is er ook genoeg te doen en is een heel eigen terrein ingericht waar ze volop worden vermaakt en deel kunnen nemen aan allerlei creatieve activiteiten.

Japie’s Hof vindt plaats op 2 juli van 12.00 tot 23.00 op de Jaap Eden Baan in Amsterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €21,50 voor volwassenen, €7,50 voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar en €5,- voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Voor de diverse Chef’s Tables zijn aanvullende tickets nodig die ook verkrijgbaar zijn in de ticketshop. Voor het bestellen van kaarten of meer informatie over de programmering kun je een kijkje nemen op de website van Japie’s Hof.

Related Posts

Leave a Comment