BumperKluiven

door admin

Dit weekend staat het Burgemeester van Sonsbeeckpark in Breda geheel in het teken van heerlijk eten en drinken tijdens het nieuwe foodfestival BumperKluiven. Geniet van diverse hapjes en drankjes, live muziek en natuurlijk volop entertainment voor de kleintjes.

BumperKluiven is een nieuw en gratis toegankelijk foodtruck festival waar je geniet van al het lekkers dat de 25 aanwezige foodtrucks te bieden hebben. Tijdens het festival kun je onder andere de lekkernijen van Oerburger, Foodcar, Full of Crêpe, Fresh off the Truck, De Buikjes en El Hambre. Niet alleen is het foodaanbod erg uitgebreid, je geniet ook van heerlijke speciaalbieren en wijnen. Natuurlijk is er ook aan het entertainment gedacht. Zo is er een leuk programma opgesteld met live muziek en is er van alles te doen voor de kleintjes.

BumperKluiven vindt plaats op 22, 23 en 24 juli in het Burgemeester van Sonsbeeckpark in Breda. De toegang is gratis en je kunt hier heel eenvoudig betalen met cash geld. Voor meer informatie over dit nieuwe foodfestival en een overzicht van de aanwezige foodtrucks en overige stands kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van BumperKluiven.

Bron foto: https://www.facebook.com/bumperkluiven/

Related Posts

Leave a Comment