Rrrollend Den Helder

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Den Helder. Drie dagen lang geniet je op Willemsoord van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Den Helder.

Tijdens deze editie van Rrrollend verzamelen 27 foodtrucks zich om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van De Bara Boer, Madame Cocos, Tasty Buns, La Cubanita, Het Crepe Chalet en Johnny Doodle verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Den Helder dit weekend.

Rrrollend Den Helder vindt plaats van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juli op Willemsoord in Den Helder. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Almere, Hoofddorp en Tilburg. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals.

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment