Cultuurfestival PICKNICK

door admin

Maar liefst 4 weekenden in juli vindt Cultuurfestival PICKNICK plaats in Leiden: een gezellig en relaxt event voor het hele gezin. Elke zondag beleef je hier leuke activiteiten voor jong en oud op het gebied van muziek, theater, food en shopping.

Cultuurfestival PICKNICK

Het Cultuurfestival PICKNICK vindt plaats in het gezellige Van der Werfpark in Leiden gedurende 4 weekenden in juli. Laat je verrassen door een uitgebreid programma met verrassende muzikale acts als Jack and the Weatherman, Jick Munro and the Amazing Laserbeams, Jon Tarifa en Okke Punt. Daarnaast vinden er diverse theateroptredens plaats, zijn er mobiele keukens aanwezig voor een heerlijk hapje en drankje en de gezellige shoppingexperience wordt verzorgd door de Original Market die elke editie in het park aanwezig zal zijn. Neem dus een kleedje mee, strijk neer in het park en geniet van de ontspannen sfeer en het vermaak voor jong en oud.

Cultuurfestival PICKNICK

Het Cultuurfestival PICKNICK vindt plaats op zondag 3 juli, zondag 10 juli, zondag 17 juli en zondag 24 juli plaats van 12.00 tot 19.00 in het Van der Werfpark in Leiden. De toegang is altijd gratis en er zijn elke editie leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Wil je meer weten over de programmering neem dan zeker een kijkje op de website van Cultuurfestival PICKNICK.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/zomerpicknick/

Related Posts

Leave a Comment