Nieuw geopend: Grand Central Food Market

door admin

De tijd dat je op stations alleen maar kleffe patat en oude broodje kon halen is allang voorbij. Horecaondernemers hebben de stations in ons land volop ontdekt en de hippe restaurants en to go concepten volgen elkaar in rap tempo op. Eén van de meest spraakmakende nieuwe horecaconcepten op Den Haag Centraal Station is de Grand Central Food Market welke de deuren opende op 30 juni.

De Grand Central Food Market is een compleet nieuw concept bestaande uit een visbar, een burgerbar en een wijnbar die samen onder één dak te vinden zijn in de hal van het Centraal Station. Het is een initiatief van Stefan Tiemeijer en Joris Visser en Niels van Nieuwenhuizen, die we al langer kennen van Firma Pickles. In de burgerbar worden de heerlijke burgers van Firma Pickles geserveerd, in de wijnbar is een ruime selectie aan wijnen en hapjes beschikbaar en daarnaast eet je hier duurzame vis bij fishbar Saltzer. De horecazaken zijn samen in één open pand van 450 m2 gevestigd waar ruimte is voor zo’n 300 gasten.

De Grand Central Food Market is vanaf nu te bezoeken op het Centraal Station Den Haag. De restaurants zijn elke dag geopend van 10.00 tot 22.00. Wil je op de hoogte blijven van dit onwijs leuke nieuwe concept? Volg dan de Facebookpagina van de Grand Central Food Market.

Related Posts

Leave a Comment