Nieuw geopend: Bar James

door admin

De hippe vega hotspots schieten in onze hoofdstad uit de grond. Niet alleen opende Meatless District onlangs de deuren, ook Bar James in Amsterdam-Oost kon rekenen op veel bezoekers en publiciteit bij de opening op 14 juni. Niet verwonderlijk aangezien Bar James heerlijke vega gerechten serveert in combinatie met hippe drankjes in een prachtig nieuwe bar.

Bar James is een initiatief van de ondernemers van Walters Woodbury, gevestigd tegenover de nieuwe bar. Waar Walters Woodbury vooral een walhalla is voor carnivoren is deze nieuwe bar volledig vegetarisch en veganistisch. Hier staan verrassende vegetarische gerechten op het menu voor ontbijt, lunch en diner. Wat dacht je bijvoorbeeld van vegan pancakes of heerlijke veggie clubsandwiches en burgers? Daarnaast heeft Bar James een onwijs uitgebreide drankenkaart met meer dan 100 whiskeys, cocktails, wijnen en bieren en een aantal wijnen zijn zelfs vegan.

Je vindt deze ontzettend leuke nieuwe hotspot in Amsterdam aan de Javastraat 49. De bar is dagelijks geopend van 09.00 tot in de late uurtjes voor ontbijt, lunch, diner en natuurlijk een borrel. Wil je meer weten over deze leuke nieuwe hotspot? Bezoek dan de Facebookpagina van Bar James.

Bron foto: https://www.facebook.com/barjameswoodbury/

Related Posts

Leave a Comment