De Hibou

De Hibou

door Wanderlust

Alhoewel wij vaak een graag een dagje gaan shoppen in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht om nieuwe hotspots te ontdekken vinden wij het ook heel erg leuk om af en toe eens uitstapjes te maken naar andere steden die misschien niet zo voor de hand liggen. Zo brachten wij onlangs een bezoek aan Zutphen: een ontzettend mooie en gezellige stad in Gelderland, nabij Apeldoorn en Deventer. Naast dat Zutphen een prachtig centrum heeft vind je hier ook heel veel leuke, kleine winkeltjes. Eén van onze favorieten was de Hibou waar retro en eko elkaar ontmoeten.

De Hibou

De Hibou is gunstig gelegen in het centrum van Zutphen en valt direct op door de kleurrijke etalage en de displays buiten. Bij de Hibou draait alles om producten die eko en retro zijn: een gouden combinatie als je het ons vraagt. Het assortiment is enorm divers en bestaat onder andere uit speelgoed, tassen, accessoires, interieuritems, serviesgoed, stoffen en knuffels. De producten zijn stuk voor stuk met zorg uitgekozen door de eigenares en daardoor is de winkel een kleurrijk geheel met bonte prints, felle kleuren en een fijne retro vibe.

De Hibou

Alle producten bij de Hibou zijn niet alleen geselecteerd op hun retro feel, maar ook op hun duurzaamheid. In het assortiment vind je bijvoorbeeld veel keukenartikelen van bamboe, flessen van Klean Kanteen, herbruikbare boterhamzakjes van Lunchskins, bijenwasdoeken van Bee’s Wrap, lunchtrommels en -bekers, wasmiddel van Seepje en herbruikbare zakjes. Naast deze mooie duurzame producten heeft de winkel ook een uitgebreid assortiment aan producten van merken als Colourful Creatures, Jellycat, Lilliputiens, Djeco en Huisteil.

De Hibou

Je vindt de Hibou aan de Sprongstraat 11, middenin het gezellige centrum van Zutphen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Voor meer informatie over deze ontzettend leuke winkel en de producten die hier worden verkocht kun je een kijkje nemen op de website van de Hibou.

Related Posts

Leave a Comment