Rrrollend Amstelveen

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Amstelveen. Drie dagen lang geniet je op het Stadsplein van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Amstelveen.

Tijdens deze editie van Rrrollend verzamelen 25 foodtrucks zich om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van De Ballenbar, Pofferdikkie, De Baraboer, Charlie’s Churros en Madame Cocos verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Amstelveen dit weekend.

Rrrollend Amstelveen vindt plaats van 8 tot en met 10 juli op het Stadsplein in Amstelveen. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Den Helder, Almere, Hoofddorp en Tilburg. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals.

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment