Rrrollend Nijmegen

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Nijmegen. Drie dagen lang geniet je op het Plein 1944 van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid in de zon tijdens Rrrollend Nijmegen. De weersvoorspelling is in elk geval al gunstig!

Tijdens deze Nijmeegse editie van Rrrollend verzamelen 20 foodtrucks zich op het Plein 1944 om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van Rolled, Faya Lobi, Broertjes Saté, Churrosbus en Berlin’s Tasty verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Nijmegen dit weekend.

Rrrollend Rotterdam vindt plaats van 20 tot en met 22 mei op het Plein 1944 in Nijmegen. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Den Haag, Leiden, Groningen, Zwolle, Vlissingen, Katwijk, Den Helder, Almere, Hoofddorp en Tilburg. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals!

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment