Nijmegen Kookt

door admin

Na het grote succes van Amsterdam Kookt heeft de organisatie, Nederland Kookt, besloten het dit jaar grootser aan te pakken. Na de organisatie van Almere Kookt vorige maand zijn dit jaar ook Tilburg, Amersfoort, Nijmegen, Eindhoven en Utrecht nog podium voor hun eigen foodfestival. Dit weekend geniet heel Nijmegen van diverse culinaire specialiteiten en gezellige live muziek tijdens Nijmegen Kookt.

Het foodprogramma van Nijmegen Kookt ziet er nu al erg veelbelovend uit. Zo geniet je hier van de specialiteiten van onder andere Full of Crepe, Tasty Indian Bites, Loetje, Monsieur Saucisson, Baconbar, Instock en Forq. Daarnaast zorgt Nederland Kookt ook altijd voor een interessant en uitgebreid muzikaal programma en dat is tijdens Nijmegen Kookt ook zeker het geval. Zo kun je hier optredens van bijvoorbeeld de Hans Dulfer Dance Band, Lucas Hamming, Janne Schra en Sunday Sun bijwonen. Naast al deze culinaire en muzikale belevenissen ben je hier ook aan het juiste adres voor een heleboel entertainment. Zo zijn er op het terrein diverse kermisattracties aanwezig en is er genoeg te doen voor kinderen.

Nijmegen Kookt vindt plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 augustus in het Goffertpark. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over dit nieuwe festival en de muziek- en foodtruckprogrammering kun je een kijkje nemen op de website van Nijmegen Kookt. Natuurlijk houden we jullie ook op de hoogte van alle andere edities van Nederland Kookt die dit jaar nog zullen plaatsvinden.

Related Posts

Leave a Comment