SMKMRKT Labyrinth

door admin

Dat de Nijmeegse Vierdaagse elk jaar weer een evenement van formaat is zal voor niemand als een verrassing komen, maar dit jaar pakt de Vierdaagse helemaal groots uit voor alweer de 100ste editie en valt er ook op foodgebied van alles te ontdekken. Maak kennis met SMKMRKT Labyrinth: een 120 meter lange foodlane op de Waalkade. We gaan er hierbij voor het gemak maar even van uit dat jullie zelf niet meelopen en dus volop kunnen genieten van alles wat de Vierdaagse te bieden heeft op muzikaal en culinair gebied.

SMKMRKT Labyrinth

De Nijmeegse Vierdaagse staat elk jaar weer garant voor een heleboel gezelligheid en dat is deze 100ste editie natuurlijk ook zeker het geval. Vanaf de rotonde op de Waalkade tot aan het Labyrinth kunstwerk strekt voor deze gelegenheid het langste terras van Nijmegen waar bezoekers plaats kunnen nemen en kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes, optredens en diverse feestjes. Tezamen met het langste terras vind je ook een foodlane van maar liefst 120 meter lang waar SMKMRKT een groot scala aan diverse foodtrucks heeft verzameld. Van Aziatische specialiteiten tot vegan snacks en van saté tot Mexicaanse versnaperingen: je vindt het hier allemaal. Aan het einde van de SMKMRKT Foodlane vind je de SMKMRKT Biergarten waar je terecht kunt voor diverse speciaalbieren, bijzondere wijnen en ook frisse andere dranken.

SMKMRKT Labyrinth

SMKMRKT Labyrinth vindt plaats tijdens de Vierdaagse van 16 juli tot en met 22 juli vanaf de Waalkade tot aan het Labyrinth. Je geniet hier 7 dagen lang van 12.00 tot 01.00 van heerlijke hapjes en drankjes, fijne muziek en natuurlijk een heleboel gezelligheid. Voor meer informatie over het terras, de foodlane of de vele andere activiteiten die worden georganiseerd kun je een kijkje nemen op de website van SMKMRKT.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/smkmrkt/

Related Posts

2 Beantwoorden

Yvonne 18 juli 2016 - 10:01 pm

Leuk! Nog meer reden om deze week naar Nijmegen te gaan!

Reply
Tessa 19 juli 2016 - 5:01 pm

Oh leuk! Heel veel plezier dan deze week!

Reply

Leave a Comment