Nieuw geopend: Donnies Döner

door admin

Na burgers, frites en falafel is nu ook het klassieke broodje döner onderworpen aan een gourmet make-over. Eerder deze maand opende in Amsterdam het dönerrestaurant ‘nieuwe stijl’ Donnies de deuren. Hier geniet je van een heerlijk drankje met een goedgevuld en smakelijk broodje döner in verrassende smaakcombinaties en met spannende toppings.

Donnies opende de deuren op 7 juli aan het Gerard Douplein in Amsterdam en biedt bezoekers tot in de late uurtjes een heerlijk broodje döner welke helemaal naar eigen smaak kan worden samengesteld. Je kunt kiezen voor een pitabroodje of Turks brood, kip of veggie en een ‘style’ naar keuze, waaronder een classic broodje döner, maar ook pumpkin goat, smokey ratatouille, spicy chili of curry. Niet langer hoef je meer genoegen te nemen met een klef broodje döner is een vage zaak na een paar borrels: bij Donnies eet je met smaak en in stijl.

Je vindt Donnies aan het Gerard Douplein 10-HS in Amsterdam. De nieuwe hotspots is geopend van maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 01.00 uur en van vrijdag tot en met zondag al vanaf 12.00 uur. Voor meer informatie of om een blik op het menu te werpen kun je een bezoek brengen aan de website van Donnies.

Bron foto: https://www.facebook.com/Donniesdoner/

Related Posts

Leave a Comment