Rrrollend Leiden

Rrrollend Almere

door Wanderlust

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Almere. Drie dagen lang geniet je op de Esplanade in het centrum van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Almere.

Tijdens deze editie van Rrrollend verzamelen 28 foodtrucks zich om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van De Wentelteefjes, Wok and Roll, De Ballenbar, Creperie OuiOui, Dos Chicas en IJsmoment verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Almere dit weekend.

Rrrollend Almere vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 augustus op de Esplanade in het centrum van Almere. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Hoofddorp, Tilburg, Leiden, Delft, Groningen, Den Haag en Oisterwijk. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals.

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment