City Food & Film Festival

door Wanderlust

Wat is er nu beter dan een heerlijke maaltijd in combinatie met een goede film? Een festival waar alles draait om lekker eten, filmpremières en goede documentaires! Deze week vindt alweer de tweede editie plaats van het City Food & Film Festival in Den Bosch: hét culinaire filmfestival van Brabant.

Tijdens het festival vinden maar liefst 4 landelijke filmpremières plaats en worden vele documentaires vertoond. Je kunt hier onder andere Noma: My Perfect Storm, That Sugar Film en Vleesverlangen bezichtigen. Dit alles gaat natuurlijk gepaard met heerlijke proeverijen van hapjes, maar ook wijn en bier. Er zijn maar liefst 15 uitgebreide menu’s samengesteld voor het festival! Naast heerlijke maaltijden en inspirerende films vinden er ook diverse lezingen plaats over de laatste ontwikkelingen op het gebied van food en neemt filosoof Koert van Mensvoort de aanwezigen mee op een trip naar de toekomst van eten en koken tijdens zijn Late Night Foodshow Eat the Future.

Het City Food & Film Festival vindt plaats van woensdag 18 mei tot en met zondag 22 mei in de Verkadefabriek in Den Bosch. Voor een uitgebreid overzicht van het programma kun je een kijkje nemen op de website van De Verkadefabriek en om op de hoogte te blijven van het festival kun je het City Food & Film Festival ook volgen op Facebook.

Related Posts

Leave a Comment