Seinfestijn

door admin

Op zondag 22 mei vindt de food en lifestylemarkt Seinfestijn voor alweer de 10e keer plaats in Haarlem. Tijdens dit kleinschalige en gezellige event geniet je van heerlijk eten, kraampjes met een heleboel leuke dingen en natuurlijk gezellige activiteiten voor jong en oud.

Op het Seinfestijn vind je natuurlijk een foodcourt waar je onder andere lekkere hapjes en drankjes haalt bij Miss Little Pancake, Bos, Madame Charlotte, Casa Barista en Fika & Fest. Shoppen kun je hier ook naar hartenlust bij diverse kraampjes die zich richten op lifestyle, wonen, fashion en kids. Je vindt hier stands van onder andere Bloomon, Life and Lemons, Stoer Metaal, Bijzonder Plekje, Comfy Stuff en Jack Fudge. Voor kinderen is er ook genoeg te doen, zo kunnen ze gaan timmeren bij Woodwerk, zich laten schminken of een voorstelling van het kindertheater bijwonen. Daarnaast worden er diverse creatieve workshops georganiseerd voor volwassenen.

Het Seinfestijn vindt plaats op zondag 22 mei van 12.00 tot 18.00 bij het Seinwezen aan de Kinderhuissingel 1 in Haarlem. De toegang is geheel gratis. Kun je er dit keer helaas niet bij zijn? Niet getreurd: de volgende editie van het Seinfestijn staat ook al op de agenda op zondag 11 september 2016. Voor meer informatie over het Seinfestijn en de aanwezige standhouders kun je een kijkje nemen op de website van het Seinfestijn.

Bron foto: https://www.facebook.com/seinfestijn/

Related Posts

2 Beantwoorden

Rowan 19 mei 2016 - 9:31 pm

Klinkt echt hartstikke gezellig! Leuke tip!

Reply
Tessa 20 mei 2016 - 8:26 am

Wij denken ook dat het een heel gezellig dagje zal worden!

Reply

Leave a Comment