24H Zuidoost

door admin

Van zaterdag 21 mei 12.00 uur tot zondag 22 mei 12.00 uur beleef je Amsterdam Zuidoost op een geheel nieuwe manier tijdens het leuke event 24H Zuidoost. Na 24H Oost, 24H West, 24H Zuid en 24H Noord heeft Zuidoost nu namelijk ook zijn eigen event gekregen! Tijdens dit bijzondere event openen ruim 40 locaties hun deuren en maak je in 24 uur kennis met de veelzijdigheid en creativiteit van stadsdeel Zuidoost.

Tijdens 24H Zuidoost openen 42 zeer diverse locaties de deuren voor het publiek en kunnen bezoekers het bruisende leven in Zuidoost ervaren. Onder de locaties vind je culturele instellingen, horeca, winkels en natuurlijk ook een aantal zeer verrassende locaties, zoals een openluchtsauna, een festival in Garage Kempering en een kloosterbrouwerij. Je kunt een rondleiding krijgen in de Moskee Taibah, tuinieren in de kloostertuin, een proeverij bijwonen tijdens Heel Zuidoost Bakt, scoren in de Amsterdam Arena en een Afrikaans dansoptreden bijwonen in het Bijlmerparktheater. Het programma is enorm divers en er is voor jong en oud van alles te beleven. Mooie bijkomstigheid is dat de meeste events ook nog eens geheel gratis zijn!

24H Zuidoost vindt plaats van zaterdag 21 mei 12.00 uur tot zondag 22 mei 12.00 uur. Voor het volledige programma en meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van 24H. Na 24H Zuidoost is het op 24 september tijd voor 24H Zuid en op 29 oktober tijd voor 24H Noord dus houd Wanderlust zeker in de gaten om op de hoogte te blijven van deze leuke events!

Related Posts

Leave a Comment