Amsterdam Sushi Festival

door Wanderlust

Ben je gek op sushi? Dan moet je op 15 oktober in Amsterdam zijn want dan vindt het enige echte Amsterdam Sushi Festival plaats! Beleef hier alles op het gebied van sushi met diverse workshops, volop Japanse cultuur, entertainment en natuurlijk een heleboel sushi chefs die de heerlijkste hapjes bereiden.

Het aankomende Amsterdam Sushi Festival is de allereerste editie van dit smakelijke festival en het belooft een mooi event te worden. Sushiliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen bij de diverse stands en chefs die gespecialiseerd zijn in authentieke sushi, maar ook sushi fusions, sushi burritos, sushi burgers en andere creatieve sushi. Op het festival vind je onder andere de mobiele stands van Meneer Temaki, Pachamama On Wheels, Sushi Time, Shabu Shabu, Meisjes met Smaak, Sushi Q, Fresh off the Truck en SUMO. Natuurlijk is er ook volop aandacht voor de Japanse cultuur met divers entertainment, heuse geisha’s, wellness faciliteiten, karaoke en shopping stands.

Het Amsterdam Sushi Festival vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 13.00 uur tot 23.00 uur in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Het festival is helaas volledig uitverkocht, maar er wordt al druk geanticipeerd op de editie van volgend jaar. Meer informatie over het festival vind je op de Facebookpagina van het Amsterdam Sushi Festival.

Related Posts

Leave a Comment