Rotterdamse Kost

door admin

Van 15 tot en met 18 september staat het Museumpark in Rotterdam geheel in het teken van al het moois, lekkers en leuks dat Rotterdam te bieden heeft tijdens de 4e editie van Rotterdamse Kost. Geniet vier dagen lang van muziek, kunst, cultuur en horeca en een heleboel gezelligheid in het hart van Rotterdam.

Tijdens Rotterdamse Kost vind je het leukste en beste van Rotterdam op één locatie. Je kunt je hier te buiten gaan aan alle lekkernijen van lokale horecagelegenheden zoals Hotel New York, de Dudok Groep en Asian Glories of aanschuiven bij het Rozentuin-diner. Dit diner vindt plaats op 16 en 17 september in de Rozentuin van het Boijmans van Beuningen Museum waar 20 bekende Rotterdamse chefs, per dag 10 chefs, samen een uitgebreid 5-gangendiner bereiden.

Natuurlijk staat er nog veel meer op het programma. Zo wordt dit weekend ook op zoek gegaan naar echt Rotterdamse talenten in de keuken tijden Rotterdams Kooktalent. Op het hoofdpodium treedt onder andere The Kik op en er vinden diverse workshops en theatervoorstellingen plaats. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zo kunnen zij zelf snoepjes maken, schilderen of zich laten schminken.

Rotterdamse Kost vindt plaats van donderdag 15 tot en met 18 september in het Museumpark in Rotterdam. Tickets zijn verkrijgbaar voor €8,- per dag of €15,- voor een passe-partout. Reserveren voor het Rozentuin-diner is noodzakelijk. Voor meer informatie of het bestellen van tickets kun je een kijkje nemen op de website van Rotterdamse Kost.

Bron foto: Tijmen Kielen @ http://rotterdamsekost.nl/

Related Posts

Leave a Comment