Bites & Vibes

Bites & Vibes

door Wanderlust

Vorige week vond voor de allereerste keer in Nederland Bites & Vibes plaats: een gezellige foodmarket georganiseerd door fietsbezorgservice Foodora. Op deze foodmarket konden bezoekers genieten van de hapjes en drankjes van diverse hotspots uit Amsterdam waar Foodora mee samenwerkt en wij mochten daarbij zijn!

Bites & Vibes

Bites & Vibes werd op zondag 4 september voor de allereerste keer in Nederland georganiseerd. Na eerdere succesvolle edities in Berlijn, Wenen en Toronto kon het haast niet anders dan dat de foodmarket ook een succes zou zijn in Nederland. Deze eerste editie werd georganiseerd in De Marktkantine in Amsterdam, waar diverse restaurants waar Foodora mee samenwerkt al hun lekkers presenteerden aan de bezoekers. Het was voor ons de uitgelezen kans om eens te proeven van het lekkers van een aantal Amsterdamse hotspots die wij tot onze grote spijt nog niet hadden kunnen bezoeken. In de zaal waren stands te bezoeken van onder andere Dim Sum Now, Chiapas Taco Cartel, Souvla, Grand Café Krasnapolsky, SchatjePatatje, The Beef Chief, The Meets en de Oesterbar.

Bites & Vibes

Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en mochten wij, na een korte rondleiding, proeven van de hapjes van Dim Sum Now, Souvla en The Beef Chief. Bij de stands werd er vol enthousiasme uitleg gegeven over de hapjes. Bij Dim Sum Now proefden we de dumpling mix, Shanghai bun en de chicken & shrimp leaf wrap en daar hebben we enorm van genoten. Een schande dat we hier nog niet eerder zijn wezen eten! Bij Souvla proefden we een typisch Griekse pita souvlaki (de vega variant) en deze was ook superlekker en echt een aanrader. Bij Grand Café Krasnapolsky mochten we een heerlijke macaron proeven en bij de stand van Naturalicious proefden we hun coldpressed juices waar we ook een uitgebreide uitleg over het proces bij kregen.We mochten ook nog proeven bij The Beef Chief, maar daar waren we niet eens meer aan toegekomen, zo vol zaten we na al dat lekkers!

Bites & Vibes

De sfeer tijdens Bites & Vibes was enorm goed. De locatie was erg goed gekozen en er werd leuke muziek gedraaid waardoor het event niet alleen een foodmarket was, maar ook echt een gezellige plek was om af te spreken met vrienden. Helaas konden wij de foodmarket pas tegen de avond bezoeken waardoor het niet meer zo druk was en de meeste mensen toch wel uitgegeten waren en er zelfs wat stands al aan het opruimen waren dus we raden iedereen echt aan om bij een volgende editie toch vooral eerder op de dag heen te gaan. Wij vonden deze allereerste Nederlandse editie van Bites & Vibes zeer geslaagd en we zijn dan ook verheugd om te melden dat het event een groot succes was en zeker een vervolg krijgt. In november vindt de volgende editie plaats in Rotterdam en in december zal er wederom een editie worden georganiseerd in Amsterdam. Er zijn nog geen definitieve data bekend, maar wij houden jullie natuurlijk op de hoogte! Houd ook zeker de Facebookpagina van Foodora in de gaten voor verdere updates over Bites & Vibes.

 

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 13 september 2016 - 10:32 am

Oeh, dat klinkt leuk zeg! Lekker al dat eten 🙂

Reply
Tessa 13 september 2016 - 10:46 am

Ja he? Het was echt allemaal heerlijk!

Reply

Leave a Comment