Oedipus International Beer Festival

door admin

Oedipus Brewing eert dit weekend alles waar ze zo van houden in het leven: bier, lekker eten, muziek en kunst. Tijdens het Oedipus International Beer Festival komen al deze elementen samen en zit je deze zomer helemaal goed als liefhebber van bier en lekker eten.

Twee dagen lang geniet je bij Oedipus Brewing in Amsterdam van heerlijk bier van diverse brouwerijen, hapjes van verschillende mobiele keukens en een verrassende muzikale line-up. Niet alleen kun je hier proeven van de bieren van Oedipus zelf, ze hebben voor de gelegenheid ook andere brouwerijen zoals Brouwerij Boon, BrewDog, Brouwerij de Molen, The Commons Brewery, Burning Sky Brewery en Omnipollo uitgenodigd. In totaal zijn de bieren van zo’n 19 brouwerijen uit binnen- en buitenland te beleven. Ook de food line-up stelt zeker niet teleur. Zo geniet je hier van de heerlijkheden van Brandt & Levie, The Beef Chief, De Vrouw met de Baard, Oh Na Mi Kimchi, IJscobeer, Café-Restaurant Stork en Pinch. De muziek wordt verzorgd door lokale artiesten, bands en dj’s.

Het Oedipus International Beer Festival vindt plaats op 2 en 3 juli van 12.00 tot 23.00 bij Oedipus Brewing aan het Gedempt Hamerkanaal 85 in Amsterdam. Een ticket voor een dag kost €20,- en dat is inclusief 5 tokens en een limited edition glas. Een ticket voor het gehele weekend kost €35,- en dat is inclusief 10 tokens en een limited edition glas. Zowel voor het bestellen van tickets als meer informatie over het festival kun je een bezoek brengen aan de website van de Oedipus Brewery.

Related Posts

Leave a Comment