Zomerfeest Blijburg

door admin

Na de succesvolle feestelijke opening van Blijburg met het Lentefeest Blijburg is het nu de hoogste tijd voor een grootse en gezellige zomerviering. Op zaterdag 16 juli viert Blijburg de zomer in gypsy stijl tijdens het Zomerfeest Blijburg. Doe een dansje op je blote voeten in het zand in het licht van de zonsondergang en laat je meevoeren door de beats, de gezelligheid en het sfeervolle kampvuur.

Zomerfeest Blijburg

De avond begint al goed met een uitgebreid diner aan gezellige lange tafels waarbij de muzikale begeleiding wordt verzorgd door een akoestische sessie van de gypsyband Ogto Gadje. Na het diner gaan de voetjes van de vloer en vinden er diverse live optredens plaats van acts als Ka Do Ne, Loonaloop en Tripping Jaguar. Natuurlijk kun je je ook laten inspireren door het rondreizende feestjesverhaal van Habitat in de Salon of dansen tot in de late uurtjes in de gypsy jungle die plaatsvindt in de Kelder.

Zomerfeest Blijburg

Het Zomerfeest Blijburg vindt plaats op zaterdag 16 juli van 17.00 tot 05.00 op Blijburg in Amsterdam. Tickets zijn beschikbaar vanaf €20,- en zijn te bestellen via de website van Blijburg. Hier vind je ook aanvullende informatie over het event en de programmering.

Bron foto 1: Kimberly Muis
Bron foto 2: Sasha Kalashnikova
Bron foto 3: Sasha Kalashnikova

Related Posts

Leave a Comment