Nieuw geopend: Loetje Utrecht

door admin

Liefhebbers van echt goede biefstuk weten restaurant Loetje al jaren te vinden. Met maar liefst 10 vestigingen in heel Nederland is het restaurant een waar begrip geworden en vooral bekend vanwege hun befaamde biefstuk en herkenbare huisstijl. Onlangs werd alweer de 10e vestiging van het restaurant geopend, dit keer middenin het centrum van Utrecht.

Café Loetje werd bijna 40 jaar geleden opgericht als biljartcafé van Loetje Klinkhamer aan de Johannes Vermeerstraat in Amsterdam waar men ook een lekkere gehaktbal kon eten. Al snel werd het menu uitgebreid met biefstuk en voor deze biefstuk kwam mensen speciaal langs. De biljarttafels maakten plaats voor meer tafels en stoelen en niet alleen veranderde deze eerste vestiging, er kwamen met de jaren ook meer vestigingen bij. Loetje heeft ondertussen al 4 vestigingen in Amsterdam, maar ook restaurants in Ouderkerk aan de Amstel, Bergen, Laren, Overveen, Gorssel en nu dus ook in Utrecht. De deuren van de nieuwe vestiging in Utrecht openden op vrijdag 17 juni middenin het mooie centrum. Bij Loetje geniet je van Hollandse gerechten van uitstekende kwaliteit in een gezellige sfeer. Natuurlijk is de biefstuk een echte aanrader, maar er staan nog veel meer heerlijke lunch- en dinergerechten op het menu, zoals salades, soep, sandwiches en hoofdgerechten als kipsaté, schnitzel en tonijnbiefstuk.

Je vindt het nieuwe restaurant van Loetje in Utrecht aan het Oudkerkhof 29. Het restaurant in 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.30. Wil je meer weten over het restaurant of over deze nieuwe locatie? Bezoek dan de website van Loetje.

Bron foto: https://www.facebook.com/loetjeutrecht/

Related Posts

Leave a Comment