Nieuw geopend: Hop & Stork Utrecht

door admin

Begin dit jaar maakten wij tijdens een foodtour door Den Haag kennis met Hop & Stork, een restaurant en chocolatier in één waar je de meest heerlijke chocoladecreaties kunt kopen. Wij waren natuurlijk direct fan en we zijn dan ook verheugd om te kunnen mededelen dat Hop & Stork sinds deze zomer ook in Utrecht te bezoeken is!

Hop & Stork opende zo’n 2 jaar geleden de deuren in de Passage in het centrum van Den Haag en is een waar walhalla voor elke zoetekauw. In hun winkel kun je je vergapen aan al hun heerlijke chocoladecreaties en in hun restaurant geniet je van een heerlijk drankje met natuurlijk iets lekkers erbij. De missie van de initiatiefnemers achter deze hotspot is om Nederlanders te laten genieten van écht lekkere chocolade en om te stimuleren dat wij onszelf vaker zo’n verwenmoment gunnen en na Den Haag is Utrecht aan de beurt om te genieten van al dit lekkers. Op 29 juni opende Hop & Stork in Utrecht de deuren en de locatie is nu al een enorm succes. Laten we vooral ook niet vergeten dat naast de chocola de koffie hier ook echt fantastisch is. Niet voor niets werd hun koffie in Den Haag als 3e verkozen in de koffietest van het AD. Een heerlijke nieuwe hotspot in het centrum van Utrecht dus.

De nieuwe vestiging van Hop & Stork in Utrecht is te bezoeken aan de Lijnmarkt 1 in het centrum. Ook in deze vestiging worden met regelmaat diverse workshops georganiseerd over koffie en chocolade en diverse proeverijen. Kijk voor meer informatie eens op de website van Hop & Stork.

 

Related Posts

Leave a Comment