Restoranto breidt uit naar Delft

door admin

In augustus lieten we jullie kennismaken met het nieuwe platform Restoranto: een handige app waarmee je diverse last-minute kortingen ontvangt van restaurants bij jou in de buurt. Zo kun je heerlijk uit eten met flinke kortingen en help je voedselverspilling tegen te gaan. De app werd in juni gelanceerd in Rotterdam en is sinds kort uitgebreid naar Delft!

Alhoewel we met z’n allen steeds bewuster en duurzamer consumeren is voedselverspilling nog steeds een enorm probleem, zowel in huis als in de horeca. Gelukkig zijn er steeds meer innovatieve initiatieven die voedselverspilling proberen te voorkomen, zoals Restoranto. De gratis app lokaliseert jouw locatie en geeft een overzicht van aangesloten restaurants bij jou in de buurt en de deals die ze aanbieden. Uit dit aanbod kies je een mooie deal en binnen een uur kun je met korting genieten bij jouw favoriete restaurant. Zo help je het restaurant om een stoel te vullen en voedselverspilling tegen te gaan en voor iedere verkochte maaltijd wordt ook een maaltijd gedoneerd aan mensen die honger lijden in Afrika.

Op dit moment vind je in de app restaurants in zowel Rotterdam als Delft en de initiatiefnemers van Restoranto blijven uitbreiden. Houd dus vooral onze website in de gaten voor updates over de app of bezoek de website van Restoranto. De app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

Related Posts

Leave a Comment