Nieuwe vestigingen voor Frites Atelier

door admin

Enige tijd geleden kondigden wij hier op Wanderlust aan dat Sergio Herman zich ging wagen aan zijn eigen friteszaak: het Frites Atelier. De eerste vestiging van het Frites Atelier is nog niet eens geopend, maar er zijn al volop plannen voor aankomende locaties zoals deze week bekend werd gemaakt. Niet alleen Den Haag zal binnenkort kunnen proeven van de bijzondere frites van Sergio Herman, ook Amsterdam, Utrecht en Arnhem zullen later dit jaar volgen.

Het Frites Atelier is een concept van Sergio Herman. Hier kun je binnenkort genieten van bijzondere frites die zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Zeeuwse aardappels. De sauzen worden met zorg bereid en er zijn diverse toppings en bijgerechten beschikbaar, maar je hoeft hier (voorlopig) nog geen frikandel of kroket op het menu te verwachten. Alhoewel het Frites Atelier een laagdrempelige locatie zal zijn heeft de zaak toch een luxe uitstraling: voor de inrichting is een samenwerking aangegaan met Piet Boon en de fornuizen (in brons gegoten!) zijn gemaakt door Frederik Molenschot. Natuurlijk zal Sergio Herman zelf niet achter de frituur te vinden zijn: hij heeft zijn naam verbonden aan het concept, de zaak zelf wordt gerund door zijn zakenpartners.

De eerste vestiging van het Frites Atelier zal deze maand worden geopend aan de Venestraat 7 in Den Haag. Het filiaal in Arnhem zal in de binnenstad worden gevestigd, op de hoek van de Vijzelstraat en de Bakkerstraat. De locaties van de filialen in Utrecht en Amsterdam zijn tot op heden nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom deze nieuwe hotspot? Volg dan zeker de Facebookpagina van het Frites Atelier.

Related Posts

Leave a Comment