Vegan Sundays pop-up diner

door admin

Liefhebbers van heerlijk eten opgelet! Op zaterdag 3 december geniet je in het Conscious Hotel in Amsterdam van een heerlijk gezond, verrassend en plantaardig menu onder het genot van live entertainment tijdens de Autumn editie van het Vegan Sundays pop-up diner. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van plantaardig eten en de kookkunsten van de chef-kok Alexander Gershberg.

Vegan Sundays

Vegan Sundays is een bedrijf dat in 2011 is opgericht om plantaardig eten te promoten via smakelijke diners, catering en workshops. Het initiatief is opgericht door chef-kok Alexander Gershberg. Geboren in Rusland, opgegroeid in Israël en nu woonachtig in Amsterdam put hij zijn inspiratie uit diverse wereldkeukens. Met zijn bijzondere fusion kookstijl en het gebruik van enkel plantaardige en biologische producten laat hij via kookworkshops, catering en diners zien dat gezond en plantaardig eten interessant en heel erg lekker is, al twijfelden wij daar al geen moment aan.

Vegan Sundays

De eerstvolgende gelegenheid om te genieten van de heerlijke maaltijden van chef-kok Alexander Gershberg is op zaterdag 3 december want dan organiseert Vegan Sundays een pop-up diner in het Conscious Hotel aan de Overtoom 519 in Amsterdam. Tijdens dit diner, geheel in het teken van Sinterklaas, zal je worden verrast door een kleurrijk, afwisselend en vooral heerlijk vegan menu terwijl je geniet van optredens van dansers of muzikanten. Voor een 4-gangen menu betaal je €40,- als je een week vooraf reserveert en €45,- als je later reserveert. Voor meer informatie of het maken van een reservering voor dit aankomende diner bezoek je de website van Vegan Sundays.

Bron foto 1: Alexander Gershberg
Bron foto 2: Wouter van der Wolk
Bron foto 3: Wouter van der Wolk

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 7 juni 2016 - 8:10 am

Oeh, tijd om weer naar Amsterdam te gaan!

Reply
Tessa 7 juni 2016 - 8:15 am

Ja, er is weer zoveel leuks te doen de komende tijd! Maar gelukkig is er in Groningen ook een heleboel te beleven :D.

Reply

Leave a Comment