Bacchus Wijnfestival

door admin

Dit jaar vindt het Bacchus Wijnfestival maar liefst twee weekenden lang plaats in het sfeervolle Amsterdamse Bos. De locatie wordt voor de gelegenheid compleet omgetoverd tot een gezellige feestlocatie met volop wijn, heerlijk eten en natuurlijk sfeervolle muziek. De ideale setting voor een dagje of avondje uit!

Bacchus Wijnfestival

Tijdens het Bacchus Wijnfestival presenteren diverse Amsterdamse wijnwinkels hun beste wijnen van over de hele wereld. En nee, dit hoeft niet duur te zijn want er zijn al goede wijnen verkrijgbaar voor € 3,- per glas. Je vindt hier bekende wijnwinkels als B.J. de Logie, De Wijnschuur, Wijnhuis Zuid en Wijnkoperij de Hermitage. Natuurlijk valt er ook genoeg te proeven en te ontdekken. Zo valt er volop te leren en te proeven bij de speciale proeftafels en -tenten van onder andere Wijnwijven, P.O.R.T., Ribera del Duero en Paul Mas en in het Wijnlokaal volg je interessante workshops en masterclasses over wijn.

Bacchus Wijnfestival

Natuurlijk is er op culinaire gebied ook genoeg te beleven. Zo kun je hier uitgebreid eten bij de restaurants van Terpentijn, Brasserie van Baerle, Etikette en Jacobsz of kun je kiezen voor een snelle en smakelijke hap bij de mobiele keukens van Brandt & Levie, Chef Nicolas, De Piepermobiel, Fromagerie Kef, Of Je Spaanse Worst Lust, Renzo’s en Vleesch Noch Visch. Het muzikale programma is enorm uitgebreid en divers met verschillende dj’s en live acts, variërend van soul, disco tot aan house en hiphop.

Bacchus Wijnfestival

Het Bacchus Wijnfestival vindt plaats van 10 tot en met 12 juni en van 17 tot en met 19 juni in het Amsterdamse Bos. Het festival is geopend van ‘s middags tot ‘s avonds laat en is toegankelijk vanaf 18 jaar. Tickets zijn te bestellen bij deelnemende wijnwinkels en via de website van het Bacchus Wijnfestival. Hier vind je ook meer informatie over de aanwezige standhouders, mobiele keukens en de muzikale programmering.

Bron foto: http://www.bacchuswijnfestival.nl/

Related Posts

2 Beantwoorden

Kim 8 juni 2016 - 9:02 am

Oh ziet er zo leuk uit! Jammer dat ik noet in het land ben. Have fun

Reply
Tessa 8 juni 2016 - 9:16 am

Ach, het land uit is toch ook een leuke weekendbesteding ;)?

Reply

Leave a Comment