Rrrollend Rotterdam

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Rotterdam. Drie dagen lang geniet je op het Noordplein van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Rotterdam.

Tijdens deze Rotterdamse editie van Rrrollend verzamelen ruim 30 foodtrucks zich op het Noordplein om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van De Ballenbar, Pickles & Mayo, Frietjuhs, De Pofferij, Dirty Duck, Brandt & Levie, Holy Pasta en Cocoslocos verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Rotterdam dit weekend.

Rrrollend Rotterdam vindt plaats van 10 tot en met 12 juni op het Noordplein in Rotterdam. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Den Haag, Groningen, Zwolle, Vlissingen, Katwijk, Roermond, Amstelveen, Den Helder, Almere, Hoofddorp en Tilburg. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals!

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment