Barrel Food Truck Fest

door admin

Nederland wordt elke zomer overspoeld met leuke foodtruckfestivals, maar de meeste festivals concentreren zich toch voornamelijk in de Randstad. Gelukkig brengt het Barrel Food Trucks Fest daar nu verandering in want dit festival richt zich specifiek op Noord-Nederland.

Dit weekend strijkt het Barrel Food Truck Fest neer op het Raadhuisplein in Emmen, vlak voor de gloednieuwe dierentuin Wildlands. Dit is de tweede keer dat dit festival plaatsvindt en ook deze editie zal weer garant staan voor een heleboel lekkere hapjes en drankjes en gezelligheid. Tijdens het event zullen meer dan 30 foodtrucks aanwezig zijn op het Raadhuisplein en kun je proeven van de heerlijke hapjes en drankjes uit de mobiele keukens van onder andere Bakken met Plaizier, Hooghoudt, Keetlust, De Sapkar, Metropolitan Deli, de Empanadefabriek en Crêperie OuiOui.

Het Barrel Food Truck Fest vindt plaats op zaterdag 25 juni van 13.00 tot 22.00 en op zondag 26 juni van 13.00 tot 20.00 aan het Raadhuisplein in Emmen. De toegang is geheel gratis en bij de aanwezige foodtrucks kun je zowel contant als per pin afrekenen. Hier dus geen gedoe met muntjes. Voor meer informatie over dit event kun je een kijkje nemen op de website van het Barrel Food Truck Fest.

Related Posts

2 Beantwoorden

Liesbeth 12 september 2016 - 2:42 pm

Helaas niet bij kunnen zijn, volgende keer ben ik er zeker bij. Leuke foto’s gezien 🙂

Reply
Tessa 13 september 2016 - 10:44 am

Wij hopen er volgende keer ook bij te kunnen zijn.

Reply

Leave a Comment