Nieuw geopend: De Rebellenclub

door Wanderlust

Alhoewel wij altijd speuren naar de leukste nieuwe winkels en restaurants zien wij helaas ook wel eens iets heel erg leuks over het hoofd. Zo ontdekten wij pas afgelopen week het bestaan van de Rebellenclub: een ontzettend leuke webshop en winkel vol hippe producten voor zowel mannen als vrouwen met ondertussen al meerdere vestigingen in Nederland. Onlangs openden zij een pop-up winkel in De Hallen in Amsterdam en een shop-in-shop in woonwinkel Nijhof in Baarn dus het is de hoogste tijd dat wij jullie eens kennis laten maken met de Rebellenclub.

De Rebellenclub

Bij de Rebellenclub vind je een leuke selectie aan lifestyle items voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Hun motto is ‘alles wat mannen willen en waar vrouwen vrolijk van worden’ en dit vertaalt zich in een veelzijdig assortiment met zowel interieuritems, accessoires, rugtassen, platenspelers, stationery, planten en een grote selectie vinyl. In de collectie Rebellenclub Kids vind je bovendien een leuke selectie aan kinderboeken, rugzakjes en duurzaam en bijzonder speelgoed. Alle producten zijn met zorg uitgezocht en passen bij de laatste trends. In de winkels vind je leuke producten van merken als Crosley, Herschel, Spruitje, Liekeland, Marshall, Ridley’s House of Novelties en Urban Jungles. Het assortiment wisselt wekelijks dus je wordt keer op keer weer verrast.

De Rebellenclub

Je vindt de pop-up winkel van de Rebellenclub in De Hallen in de Hannie Dankbaarpassage in Amsterdam en als shop-in-shop bij woonwinkel Nijhof in Baarn en de Loods 5 filialen in Amersfoort, Sliedrecht en Zaandam. Natuurlijk kun je ook altijd terecht in hun webshop voor alle leuke producten. Voor meer informatie of een kijkje in hun webshop breng je een bezoek aan de website van de Rebellenclub.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/RebellenclubNL/

Related Posts

Leave a Comment