Springkussen Festival

door admin

Wat is er nu fijner dat in het zonnetje met een heerlijk drankje losgaan op de beste beats terwijl je op een springkussen staat en je je weer even helemaal kind voelt? Wat ons betreft niets en daarom is het Springkussen Festival ook een absolute must visit deze zomer. Dit jaar met maar liefst 2 edities!

Het Springkussen Festival is de perfecte mix tussen een speeltuin en een festival. De allereerste editie vond plaats in 2015 en was binnen no-time uitverkocht dus dit jaar heeft de organisatie het nog grootser aangepakt. De locatie is aanzienlijk groter waardoor er op het terrein nog meer ruimte is voor leuke attracties, waaronder het grootste springkussen ter wereld! Het festival bestaat uit 4 areas. Er is natuurlijk een Main Stage, maar ook een Action Zone met onder meer stormbanen, sweepers en base jumps. De Playground mixt ’90’s en ’00’s muziek probleemloos met rodeo’s en twister en tot slot is er The Village waar je feest viert in een reusachtige opblaasbare kerk. Qua attracties kun je hier onder andere een Knock Out Race, Sweeper, XXL Twister, Obstacle Run, Harry de Hengst, Foam Slide en Mega Ballenbak verwachten en dat is slechts een kleine greep uit de attracties! Natuurlijk is er ook zeker gedacht een een fantastische muzikale programmering. Zo draaien onder andere The Flexican, Benny Rodrigues, Thom Bold, Dirtcaps en Greg van Bueren op het festival.

Het Springkussen Festival vindt plaats op 2 en 3 juli van 14.00 tot 23.00 in het Arenapark in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €29,50 en de minimale leeftijd is 18 jaar. Voor meer informatie over de tickets of de programmering kun je een kijkje nemen op de website van het Springkussen Festival. Kun je niet bij deze editie zijn? Niet getreurd! Op 3 september keert het festival namelijk nog één keer terug, dit keer in Eindhoven. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Bron foto 1: https://www.facebook.com/springkussenfestival/
Bron foto 2: Tetsuro Miyazaki & Jade D’azevedo @ https://www.facebook.com/springkussenfestival/
Bron foto 3: Tetsuro Miyazaki & Jade D’azevedo @ https://www.facebook.com/springkussenfestival/

Related Posts

Leave a Comment