Lentefeest Blijburg

door admin

Op 9 april wordt het zomerseizoen van 2016 op Blijburg feestelijk geopend met het Lentefeest Blijburg. De hele dag en nacht geniet je hier van een ontzettend leuk en gevarieerd programma voor iedereen en daarna gaat het zomerseizoen op Blijburg officieel van start.

Overdag is er een gratis programma van 10.00 tot 17.00 waar je bijvoorbeeld kunt leren om een zaadbom te maken of hoe je voedsel kunt verbouwen op je balkon. Daarnaast vinden er diverse workshops plaats en is er natuurlijk een leuk muzikaal programma verzorgd. Vanaf 13.30 wordt er een wereldrecordpoging buiten yoga gedaan. ‘s Avonds gaat het feest natuurlijk gewoon door. Het nachtprogramma loopt van 20.00 tot 05.00 met maar liefst drie dansvloeren en de opening van de geheime kelder van Blijburg waar dit seizoen diverse experimentele optredens zullen plaatsvinden voor de echte liefhebbers. Ben je toe aan wat ontspanning? Dat kan ook in één van de hottubs of de mini-sauna.

Lentefeest Blijburg

Het Lentefeest Blijburg vindt plaats op zaterdag 9 april van 10.00 tot 05.00 op Blijburg aan Zee aan de Pampuslaan 501 in Amsterdam. Het dagprogramma is geheel gratis, voor het avond- en nachtprogramma zijn tickets nu te bestellen. Na deze feestelijke opening van Blijburg is het zomerseizoen officieel van start en kun je hier dagelijks terecht om te spelen in het zand, te luisteren naar live muziek en zelfs om te eten, dansen en trouwen. Er staan al een heleboel leuke feestjes, festivals en markten op de planning. Voor een compleet overzicht van deze events of voor meer informatie over het Lentefeest kun je een kijkje nemen op de website van Blijburg.

Bron foto 1: Kimberly Muis
Bron foto 2: Jonathan Lichtveld

Related Posts

Leave a Comment