Derde kookboek voor Chickslovefood

door admin

Met hun succesvolle foodblog, diverse mediaoptredens en maar liefst twee enorm succesvolle kookboeken zijn de meiden van Chickslovefood de laatste jaren behoorlijk succesvol. Daar houdt hun succesverhaal echter nog lang niet op want niet alleen lanceerden zij deze week hun nieuwste website, Chickslovelittleones, onlangs maakten zij ook bekend dat hun derde boek in de maak is!

Na het enorme succes van het 5 or less-kookboek en het skinny six kookboek volgt over enkele maanden hun derde kookboek: het Chickslovefood Mealplanning-kookboek. Dat ze ervoor hebben gekozen om mealplanning centraal te stellen in hun nieuwe boek is geen grote verrassing: mealplanning is helemaal hip en enorm praktisch en dat is ook precies waar de meiden voor staan. Hun nieuwe boek draait om gezond en lekker eten, zelfs als je weinig tijd hebt, door middel van het vooraf voorbereiden van maaltijden.

Chickslovefood boeken

De verwachting is dat het nieuwe kookboek dit najaar algemeen verkrijgbaar is. Houdt vooral de website van Chickslovefood (en Wanderlust natuurlijk!) in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom het nieuwe kookboek. Natuurlijk zijn hun eerdere boeken, het 5 or less-kookboek en het skinny six kookboek, ook nog gewoon verkrijgbaar bij diverse boekhandels.

Bron foto 1: Chickslovefood
Bron foto 2: Chickslovefood
Bron foto 3: Chickslovefood

Related Posts

Leave a Comment