Nieuw geopend: ROOTS Amsterdam-Centrum

door Wanderlust

Nog geen twee jaar geleden opende de allereerste vestiging van ROOTS de deuren aan de Amstelveenseweg in Amsterdam. Deze hotspot, waar je terecht kunt voor gezonde take away, was direct een groot succes in Amsterdam en het is dan ook niet gek dat er onlangs een tweede vestiging opende van deze hotspot in Amsterdam aan de Heisteeg, middenin het centrum.

ROOTS

In de nieuwe winkel vindt je al het goeds van de oorspronkelijke winkel, maar het menu is ook nog eens geüpdate. Bij ROOTS hanteren ze de filosofie ‘we serve food that your body loves’ en je kunt hier een biologisch menu met vegan, glutenvrije en lactosevrije opties verwachten. Op het menu stonden al diverse groentesappen, pittige shots en diverse ontbijtjes en maaltijden. In samenwerking met chef Colette Nickerson is er gewerkt aan een nieuw menu met als uitgangspunt raw food. Er is gewerkt met zoveel mogelijk ‘whole foods’ die dicht bij de natuur staan en die niet boven de 45 graden zijn verwarmd. Op het nieuwe menu vind je bijvoorbeeld de populaire açaibowl, de ROOTS burger, een salted caramel smoothies en een raw vegan courgette bolognese. En sinds januari kun je bij ROOTS ook terecht voor een Cleanse Programma bestaande uit verschillende smoothies en sapjes en twee raw food maaltijden per dag.

ROOTS

De nieuwe vestiging van ROOTS opende in maart de deuren in de Heisteeg 8 in Amsterdam. Natuurlijk kun je ook altijd nog hun vestiging aan de Amstelveenseweg 164 in Amsterdam bezoeken. Voor meer informatie over deze hotspot kun je een kijkje nemen op de mooie website van ROOTS.

Bron foto 1: ROOTS
Bron foto 2: ROOTS
Bron foto 3: ROOTS

Related Posts

Leave a Comment